Sunday, March 14, 2010

woop woop

Nonii, nüüd on terve nädalavahetuse korralikult lainetanud ja puhunud. Eile algas kõik mõnusa 4.7 ilmaga ja 2-3-4m lainega. Hanno on tagasi Cape Townis mingi turismigrupiga, ta viis tädid shoppama ja tuli ise randa pilte klõpsima. Sellest ka paar pilti.

Täna puhus juba varahommikust ja olin juba 11st peal 4.7ga. Laine oli mõnusalt suur, selline umbes nagu eile. Pärast kahte tundi tuli panna 4.2 ning soitsin veel tunnikese kuni jalg jäi rullis aasa kinni ja väänas seda korralikult. Õnneks midagi hullu pole, veidi annab ainult tunda. Siis saabuski Hanno ja andsin talle täisvarustuse - oma vana kalipso, trapetsi, laua ja purje. Ta veidi 4.2ga sõitis ja tuli siis juba 3.6 küsima. Teate, selline tavaline Sunseti ilm :) Paar tunnikest sai ta ka sõita - kuni ma ta välja lehvitasin, et mul on igav ja vaja koju minna :) Aga ta sõitis väga hoolikalt, kui koll tuli vastu, tegi kohe chickeni ja ei hakanud seal võitlema - asjad igastahes terved + mu 69 laud sai kiita ja pidi keerama lainel vähemalt samahästi kui Penny twinn ;) Täna nägin kahte mastipurunemist ka - ei tasu shorebreikis väga chillida.

Kaisa on kodus ja kirjutab magistritööd. Vahepeal käis bassu ääres ja kohe naksti oli meie naaber-pruun-italiaano platsis (tegelikut on ta shotlane ja nimi hoopis Gavin). Tundub et tal on hirmus suhtlusvajadus ja ta valgustas Kaisat jälle pikalt oma raskest elust :) Niiet vallalised neiud, kui te soovite saada siia omale korterikaaslast, kes on kenasti pruun (päevitab speedodega) ja sportlik (käib pidevalt siin meil jõusaalis), siis 27. märtsil toimub meie hoovis "meet your neighbour" pidu live-bändiga. Meie korter vabaneb ka 25st :)


2 comments:

  1. V6rreldes eelmiste purjedega kuidagi rohkem toontoonis need:)valisid spetsiaalselt CT tarvis:)

    ReplyDelete
  2. Purjed valisid mind, et keegi neid sõitma viiks, olid kuidagi ära unustatud sinna Extreme riiulitele :)

    ReplyDelete