Tuesday, March 23, 2010

Ei saa ikka kaldal passida...

Reede õhtul saabus meile külla Kaisa sõbranna Laura ning viisime ta otse lennujaamast Hecticusse. Laupäeva hommikul oli selline pilves ja tuuletu ilm, niiet sai mõnusalt vaikselt ärgata (kiiret polnud kusagile). Käisime turul ja siis otsustasime minna Muizenbergi. Käsi andis mul veel veidi tunda, aga samas nagu kaldal ka ei viitsinud passida. Tänu tuule puudumisele oli laine peegelsile ning mõnusalt suur. Käsi küll veidi ragises, kui ma välja ujusin, aga see tasus ennast ära. Muizenbergi lainekuju on ikka mõnus funboardi jaoks, saab pikalt sõita ning samas ei keera ta sind kohe kummuli nagu Big Bays.
Pühapäeval käisime Frantischhöekis ja matkasime kohalikus Mont Rochelle rahvuspargis. Ma arvan, et see oli seni kõige ilusam matkarada, kokku 16,5 km, kõrguste erinevus ca 500m pealt 1550m peale ning kulus ca 5 tundi. Ilm oli ka mõnusalt päikeseline, aga tänu sügisele mitte nii palav - matkamiseks ideaalne.

Eile oli käsi juba päris hea ning juba hommikust puhus korralik tuul. Käisime Kaisaga järvel, kus oli vähemalt 10ms. Algu ta proovis 4.2ga ja siis võttis 3.6 - ilma trapetsita on ikka väsitav sõita sellise tuulega. Hiljem ei saanud ma ise ka rahu ning laadisin asjad auto peale ning läksin Melkbossi. Mõtlesin, et sõidan rahulikult ja ei hüppa, et käele mitte liiga teha. Kuna kõrval rigas mingi tüüp viiest, siis panin 4.2. Sain 1 triibu teha, kui oli kohe selge, et ei saa sellega sõita. Tagasi ja 3.6. Melkboss on ikka hüppepark - oi kuidas oleks tahtnud backi proovida :) Tunnikese pärast hakkas käsi tunda andma ning sain ühe superlaine veel kätte, tegin viimase bottomi ja cutbacki ja ronisin kaldale...

Nüüd peaks vist hakkama asju kuivatama, sest homme on juba tagasilend... samas ilusad liinid tulevad randa....

No comments:

Post a Comment