Sunday, February 7, 2010

Mitch andis otsad

Kuna midagi dramaatilist pole vahepeal toimunud, siis pole ka siia kirjutada viitsinud. Teisipäeval hakkas meie surfiauto Mitchi radiaator lekkima ning pidime tõmbama tee serva. Õnneks juhtus see Sea Pointis ning lähedusest polnud raske leida ajaveetmiseks mõnusat puhvetit. Kahe tunniga toodi meile teine kollane surfimobiil hüüdnimega J.D. Tegelikult meeldiski meile J.D. rohkem kui Mitch, sest ta oli kollane ning tal olid kenad ilukilbid ning raadiol oli audiosisend + ta püsis paremini teel. Kahjuks aga oli see lubatud juba mingile saksa perekonnale ning me saime parandatud Mitchi tagasi.

Kaisa käis tublilt surfitrennis ja Wolfgang arvas, et ta peaks järgmine kord juba trapetsis sõitu õppima :) Kaldastart tuli juba enamvähem välja.

Tuule poolt on olnud nädal otsa täielik ikaldus, kuigi laine on mõnusalt suur. Käisimegi siis Muizenbergis ja Big Bays hoopis lainet sõitmas - viimases on ikka vesi mõnusalt jahe ja varbad tahtsid ära kylmuda. Eilsest puhub päris tugev NW ning täna läksin sellega kohta nimega Strand sõitma (False Bay ääres, Muizenbergi vastas). Alguses oli ideaalne side-shore paremalt, aga hullult puhanguline. Oleks nii soovinud veidi suuremat lauda, sest poole ajast uppusin ja poole ajast sõitsin oma 4.7ga. Aga umbes tunni pärast keeras veidi side-on'iks ning tuul läks mõnusalt ühtlaseks. Selline Vääna moodi koht veidi (ainult puhub paremalt). Mõnikord sai isegi mõne sellise kena 1,5m laine kätte. Lisaks veel see, et seal peaks sõitma shortsides, sest vesi on soe ning kalipsos hakkab väga palav. Homsest õnneks hakkab SE jälle puhuma :)

Eile saabusid ka Kaisa vanemad ning käisime nendega Blowfishis söömas. See kuulus saksa surfar Paskwoski oli ka samas restos - päris peen värk, ah :D

2 comments:

  1. Alles paar nädalat tagasi oli Muizenbergi lähedal, Fish Hoek-is 1 hairünnak, kus üks mees enam kaldale ei jõudnud...
    http://sharkspotters.blogspot.com
    Ka Euroopa meister Steven V.B on ka seal praegu, koos palju de teiste pro-dega
    Ja oi kuidas tahaks ka olla :(
    Kaua sa oled veel seal?
    Tuult!

    ReplyDelete
  2. 24. märtsini olen siin. Täna on mingi lootus tuult saada, aga korralik prognoos on alates laupäevast - veab teil Hanno :) Tuisku! ;)

    ReplyDelete