Monday, February 8, 2010

Masinavärk läks tööle

Uskumatu kui kiiresti siin ilm muutub. Kell 1500 oli veel täielik plekk, puhus umbes 3 ms SW. Tegin tööd ning passisin kite beachi mõõdikut (www.blowfeed.co.za). Järsku hakkas tuul keerama SE poole ning iga minutiga lisas paar knotsi. Poole neljaks puhus juba SSE ja 12 knotsi. Veel veidi ning oli SE ja 15. Siis laadisin asjad autole ja sõitsin Sunseti.

Laine oli väga ilus, nii 2-3 meetrit ning tuult umbes 4.7-le. Mõnikord väljaminnes rullis uppudes tundsin puudust veidi suuremast veivikast kui 69. Oi kui hea oleks sealt 80se lauaga välja tiksuda. Mõnikord pidi paluma ei-tea-keda, et tuleks mingigi puhang, enne kui koll mulle peale kukub (ise pooleldi uppumas). Üks kord pidi korraliku ujumise ka tegema, et asju kätte saada. Iga kolliga tuli mõelda, et "ei lase lahti, ei lase lahti!" :)

Aga kõik need korrad, kui eest sai puhanguga minema ja tagasi suure laine peal, olid väga mõnusad. Tagantjärele mõelda oli ikka päris lahe päev, sest kui tuult nii palju pole kui tavaliselt, on laine mõnusalt puhas. Klõpsisin oma seebikaga mõned pildid ka.



No comments:

Post a Comment