Wednesday, January 27, 2010

Kreeklased on süüdi

Esmaspäeval surfi ei toimunud, kuigi puhus kena tuul ja laine oli oma 2 meetrit. Seeeest saabus Kaisa, jõime veini ja käisime selles Blowfishis söömas... luksus ütleks ;)

Eile tuult ei olnud ja sõitsime hoopis Muizenbergi lainelauatama. Seal on ikka mõnus soe vesi (+19,5) ja kalipsot pole vaja. Õhtul jalutasime veel Cape Pointi majaka otsa, kust kõik turistid olid juba jõudnud jalga lasta.

Täna tuli pärastlõunal tuul, aga laine oli selline väikseke. Arvatavasti sellepärast, et külje pealt tuli segav chopp sisse. Mingil imelikul põhjusel oli suuri kalaparvesid laht täis ning pidevalt tuli nendest läbi sõita (no veidi olid syymekad). Kohal olid ka hülged, üks ujus ringi rannast ca 10m kaugusel lainetes. Loodetavasti ta ikka sai sealt minema ilma vigastustata. Mõni 1-meetrine veivatav laine oli ka (aeg-ajalt). Uue Pryde'i kalipsoga hakkas pigem palav.

Aga kreeklaste eelarvedefitsiit annab ka siin tunda. Euro on nii nõrgaks jäänud, et lausa valus hakkab. Kui õlu maksab baaris 14 randi, siis eelmine aasta oli see 17 krooni, nyyd lausa 21!!! Meie all puhvetis oli odavaim majavein 49 Randi. Ja 6 hiidkrevetti 89 Randi. Arvutage ise! Kui kreeklasi näete, kutsuge korrale!

2 comments:

  1. Sain infot, et Muizenbegis olla keegi ära söödud ca kuu tagasi. Aga head lainesurfi :) Madis

    ReplyDelete
  2. Eheh jah, kui me Muizenbergis lainelauaga randa läksime, anti esimese asjana haihoiatus (sireen + lipud) ning kõik kamandati veest välja. Oma pool tundi pidi passima, enne kui vette sai minna.

    ReplyDelete